Skip to content

Ko je Igor?

Zdravo, ja sam Igor. Od sada živim na ztzmedia@gmail.com.
Novosadski sam novinar, rođen 1976. Žurnalista sam 18 godina, nekada u novosadskom listu Dnevnik i Omladinskom radiju RTV-a i danas, marta 2017, ne ponosim se srpskim medijima i kolegama. Romantično je reći da smo u manjini. Zbog političkih i ideoloških pritisaka, na momente i torture, odlučio sam da pokrenem svoj, ZTZ Media.
Ideja je nastala kombinacijom profesionalnog otklona prema zlu u branši i građanske inicijative za život dostojan čoveka. Istovremeno sam izgubio mogućnost i kapacitet da radim sa, ili češće pod ljudima koji ne zaslužuju da im se javiš u liftu.
ZTZ Media je bio i ostaće besplatan izvor informisanja, bez patronaže stranaka, preduzeća, ličnih pizmi i najbolje od svega – reklama. Ovo nažalost košta i u pokušaju, zbog čega moram da zaradim tvoj novac.
Znam ljude koji bi mi savetovali da napišem “Nudim ti prvorazredan proizvod i društvenu identifikaciju za proizvoljnu cenu”, ali tako ovde ne radi. Hoću da mi budeš poslodavac i da živim od tvoje pretplate zarađene poverenjem i kvalitetom.
Svestan sam koliko je vidljivost novca važna u zemlji prevarenih i svako će imati uvid u liste donatora i pretplatnika. Imovina ZTZ Media je javna zato što su to vaše pare, poklonjene meni. Ja sam, naime, dužan samo roditeljima za ovo, i banci za ono. Sada ide deo kada pričam o sebi i karijeri. Molim te ne teraj me, guglaj.
Kaži mi šta ti se dopalo, šta želiš i šta ti smeta. Javi mi ako znaš za, ili imaš problem dostojan pažnje svih nas. Javi mi i ako je dobro, tek tada mi javi. O autorima željnim objave da ne pišem. Nikuda ne idem.
ZTZ

8 Comments

 1. E ovo ti baš dobro ide, redovno čitam i između redova naravno:)

  • igor_admin_321 igor_admin_321

   Hvala.

 2. Ivan Ivan

  Cao, samo da ti javim da je, zakonski, zabranjeno da rezident Srbije uplacuje drugom rezidentu novac putem PayPala.. govorim iz iskustva koje su kolege iz Car:GO imale:
  https://startit.rs/cargo-paypal-zakon-prekrsaj/

  Naravno, ako imas pasos druge zemlje, boli te tuka

  Inace, dobri tekstovi, pozdrav 🙂

  • ZTZ Media ZTZ Media

   Hvala.

 3. bojana bojana

  Smelost, hrabrost, retkost do nepostojeceg.
  Hvala .

  • ZTZ Media ZTZ Media

   U istom smo sosu 🙂

 4. Dean Dean

  Odlični tekstovi!

  • ZTZ Media ZTZ Media

   Hvala na komplimentu, čitamo se i dalje, a ove jeseni slušamo i gledamo na novim ZTZ audio/video formatima.

   I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Captcha Here : *

Reload Image